‘Vintage Hitchcock' vervangt 'Niet te geloven' van ATG

8
nov
2018

Door spijtige omstandigheden worden de voorstelling van 'Niet te geloven' noodgedwongen verplaatst naar volgend seizoen, de exacte datum hebben we nog niet doorgekregen. Maar geen nood! Het ATG stak de koppen bij elkaar en speelt met Teater Frappant. ‘Niet te geloven’ wordt vervangen door ‘Vintage Hitchcock: A Live Radio Play’.

Dit ‘old time’ radio hoorspel vindt plaats op dezelfde data:

  • Vr 23/11, Za 24/11 en Zo 25/11 om 20.15 uur
  • Zo 25/11 om 14.30 uur

De ticketprijs (€ 9,50) blijft ongewijzigd.

'Vintage Hitchcock' is een toneelstuk van Joe Landry gebaseerd op het spionageverhaal 'The 39 steps' van Alfred Hitchcock uit de jaren 30.  In dit luisterspel, gebracht als toneel, passeren een dertig tal personages en een 100 geluidjes de revue. Met de hulp van specialisten wordt de 'look and feel' van de jaren 30 op het podium gezet. Een bewerking door en in een regie van Peter Van Goethem.

'Richard Hannay moet vermijden dat spionnen van een vreemde mogendheid geheime plannen Engeland buiten smokkelen. Ondertussen wordt hij op de hielen gezeten door de politie voor een moord in zijn appartement. Misschien kan hij zijn onschuld bewijzen door de gangsters te stoppen?'

Heb je verder nog vragen? Contacteer dan de cultuurdienst via culltu@aartselaar.be of 03 877 28 75.

Contactinformatie