Aartselaar feest met de jaarmarkt!

4ac78453-b301-43d8-8af0-9d018bbe788c.jpeg

09:00 – 15:00
Jaarmarkt – Ambachtenmarkt – Veeprijskampen – Straattheater
De Aartselaarse jaarmarkt groeit en bloeit!
We gaan opnieuw voor heel wat standhouders in de Kapellestraat, Hoevelei en op het Laar.
Achter PC ’t Wolffaertshof in de Baron van Ertbornstraat vind je de mooiste geiten, schapen, koeien en ezeltjes terug. In de Carillolei dravende paarden en pony’s. Zij willen allemaal met de mooiste medaille naar huis.
Het grasplein achter de kerk aan de turnzaal van Cade wordt omgedoopt tot familieplein met allerlei voorstellingen en activiteiten op maat van kinderen en hun (groot)ouders. De imposante hoefsmid is opnieuw van de partij. De ambachtenmarkt wordt interactiever en creatiever. Je kan er onder meer terecht om een handwerkje te maken, volksspelletjes te spelen of zelfs een koe te melken!

Verder ook straattheatervoorstellingen op het programma:

10:00 - 12:30
OiNK speelt Hap-PIG-ness op het Laar
Love is in the air en in het varken.

10:30 – 13:30
DJ FRIETMACHINE op het familieplein
Hoeveel beat zit er in jouw patat? Voldoende? Dan draait de machine een swingende plaat voor jou en je aardappel. Plaat klaar, frietje klaar!

14:00 Familievoorstelling PEEK-A-BOO op het familieplein
Een linkse vol emotie, een rechtse met energie, een uppercut van humor, acrobatie en kluchtige valpartijen. Een boksmatch om je een breuk te lachen.

15:30
step- en gocart race
Voor het pimpen van je bolide kan je van 10 tot 15u terecht op het familieplein. In verschillende leeftijdscategorieën leuke prijzen te winnen!

19:00
stratenloop

20:30
coverband Domino
Trek jullie dansschoenen aan en kom genieten van een geweldige zomerse avond. Allround coverband Domino speelt verzoeknummers en mengt zich graag tussen het publiek. Feestgedruis verzekerd!

22:00 Aartselaar zingt
De nacht eindigt met Vlaamse meezingers en veel ambiance op het Laar.

Uiteraard kan groot en klein tijdens de jaarmarkt ook terecht op de kermis. Eendjes vangen, smoutebollen eten, mekaar aftroeven op een van de spelletjes in het lunapark, … de kermis heeft voor ieder wat wils.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

di 28 augustus 2018 van 09:00 tot 23:59

Waar

CC 't Aambeeld

Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Basistarief: 0,00 €

Organisatie en contact

Cultureel Centrum Aartselaar