Start ticketverkoop seizoen 2020-2021: nuttige info

28
jul
2020

TICKETVERKOOP

 Vooraf reserveren is momenteel voor alle voorstellingen en activiteiten noodzakelijk! 

 

Ticketverkoop VOORSTELLINGEN

Vanaf maandag 07 september kan je tickets bestellen voor de voorstellingen die geprogram­meerd staan t.e.m. 31 oktober. Door de Coronamaatregelen is er op langere termijn nog te veel onduidelijkheid om de ticketverkoop al voor het hele seizoen open te zetten. De ticketverkoop voor de podium­voorstellingen opent daarom voorlopig per 2 maanden. Door op deze manier te werken, willen we je up-to-date kunnen informeren over ons aanbod.

  • Ticketverkoop voor september en oktober > Vanaf maandag 07 september 2020
  • Ticketverkoop voor november > Vanaf maandag 05 oktober 2020
  • Ticketverkoop voor december > Vanaf maandag 09 november 2020

>> Heb je interesse in een activiteit waarvoor de ticketverkoop nog niet openstaat, schrijf je dan via onze webshop in op de ‘wachtlijst’. Je krijgt dan van ons een mailtje zodra de ticketverkoop start.

  • Ticketverkoop voorjaar 2021 > meer info volgt later

 

INSCHRIJVEN VOOR CURSUSSEN & WORKSHOPS

Voor het educatief aanbod kan je nu reeds inschrijven voor het volledige aanbod van het seizoen ’20 – ‘21

Workshops worden georganiseerd in kleine groepen, in veilige omstandigheden en met aandacht voor de social distancing. Het dragen van een mondmasker is vereist voor iedereen > 12 jaar.

 

NIEUWIGHEDEN SEiZOEN 2020-2021:

UITZONDERLIJK GEEN ABONNEMENTEN

Door de COVID-19 maatregelen is de capaciteit van onze zaal - afhankelijk van de samenstelling van de reservaties/bubbels - gereduceerd tot 140 à 180 bezoekers.
We houden ook rekening met een mogelijke wijziging in de reglementering. Dit kan in de loop van het seizoen een impact hebben op onze werking en tot aanpassingen van ons aanbod leiden.

Met dit in het achterhoofd hebben wij beslist om dit seizoen uitzonderlijk NIET te werken met abonnementen.

NIEUW: CC KLANTENKAART

Trouwe klanten willen we graag extra blijven verwennen. Daarom lanceren we de CC-klantenkaart.

Wat is de CC Klantenkaart?

De CC Klantenkaart is een virtuele klantenkaart. Bij elke aankoop die je doet, spaar je per gespendeerde euro, € 0.07 op je klantenkaart. Je spaart bij aankopen uit het volledig aanbod van Cultureel Centrum Aartselaar en Bib Aartselaar. Je spaart dus zowel als je inschrijft voor een voorstelling, film, familievoorstelling of een cursus. 

Bij de volgende aankoop kun je het ‘TEGOED’ op je klantenkaart gebruiken om te betalen.
Je kiest zelf of je bij een volgende aankoop je ‘TEGOED’ al inzet en voor welk bedrag.
Het gespaarde ‘TEGOED’ op je klantenkaart wordt automatisch bijgehouden en vervalt niet.

Waar zie ik mijn ‘TEGOED’?

Bij ‘Mijn profiel’ op de webshop kun je onder ‘GELDBEUGEL’ altijd zien welk ‘TEGOED’ er op je klantenkaart staat.
Heb je geen account op onze webshop dan vind je het ‘TEGOED GELDBEUGEL’ op de mail/het document dat je ontvangt na betaling van je reservatie.

Uitzondering:
Je spaart geen ‘TEGOED' en kun je ook je 'TEGOED' niet inzetten voor:

  • Aankoop drank- en cadeaubonnen
  • Activiteiten uit de rubriek ‘TE GAST’. Dit zijn immers activiteiten die niet georganiseerd worden door het Cultureel Centrum Aartselaar of de Bib.


CULTUURRITTENKAART

De Cultuurrittenkaart blijft in het seizoen '20-'21 wel een vaste waarde.
-26-jarigen kunnen een 5-rittenkaart kopen (€ 45,00). De kaart kan zowel gebruikt worden door 1 persoon om naar 5 voorstellingen te komen kijken als door verschillende jongeren om samen naar 1 of meer voorstellingen te komen. Elke rit kost € 9,00
Uitgezonderd: Soulsister, Stan van Samang, Alex Agnew, Bootleg Eighties (zitplaatsen) > Hiervoor vul je 2 ritten in = € 18,00

ZITPLAATSEN

Je kan momenteel je stoel NIET zelf kiezen, onze medewerkers kennen de plaatsen toe. Je kan bij reservatie wel aangeven of je een plaats op ‘de stoelen’ of ‘de tribune’ wenst of een rolstoelplaats nodig hebt. 

Als je naast elkaar wil zitten, bestel en betaal dan je kaartjes samen (1 reservatie = 1 bubbel.) Aparte reservaties worden als aparte bubbels beschouwd en kunnen niet samenzitten.

Een ‘Bubbel’ telt max. 5 personen. (maar dit kan wijzigen afhankelijk van de geldende COVID 19-maatregelen)

Als je een ticket reserveert, krijg je aanvankelijk een bevestiging van je reservering met een ongenummerde plaats. Eén week voor de voorstelling ontvang je van ons een ticket met je genummerde plaats zodat je precies weet waar je mag plaats nemen.

Breng altijd je mondmasker mee. In openbare gebouwen ben je sowieso verplicht het te dragen. Toch vergeten? Cultureel Centrum Aartselaar biedt er ook te koop aan bij het onthaal.

GEKOCHTE TICKETS

Gekochte tickets worden niet terugbetaald, tenzij de zaal uitverkocht is en we je ticket kunnen doorverkopen aan iemand op de wachtlijst.

Indien een voorstelling omwille van COVID-19 maatregelen geannuleerd wordt of verplaatst naar een nieuwe datum waarop je niet vrij bent, dan krijg je jouw tickets steeds terugbetaald.

GENIET VEILIG VAN DE VOORSTELLINGEN

Om het veilig te houden voor iedereen, nemen we een aantal extra maatregelen.

Neem deze voor je bezoek grondig door. Zo kan je onbezorgd genieten van een heerlijke voorstelling.

GEHOORONDERSTEUNING Logo: gehoorondersteuning

Te luid? Bij al onze voorstellingen zijn oordopjes gratis verkrijgbaar aan de balie.
Te stil? Bij alle voorstellingen is het mogelijk aan de balie een persoonlijk af te stellen ontvanger en hoofdtelefoon te ontlenen om de verstaanbaarheid van onze voorstellingen te vergroten.

ROLSTOELPLAATSEN

CC 't Aambeeld is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vermeld bij reservatie dat je met een rolstoel aanwezig zal zijn en wij maken plaats in de zaal voor jou.