Alles wat je moet weten over onze ticketverkoop

14
mei
2019

Het seizoen 2018-2019 loopt op zijn einde. Donderdag 23 mei 2019 onthullen wij graag ons aanbod voor het komende seizoen. Vanaf de late namiddag vind je dan ook ons volledig programma 2019-2020 op de website. Woon je in Aartselaar dan ontvang je begin juni de seizoensbrochure. Deze valt samen met het gemeentelijk infoblad in de brievenbus. Woon je buiten Aartselaar en kocht je eerder al tickets bij ons, dan wordt de brochure je per post toegestuurd.

 
Abonnementsverkoop via webshop (24u/24u en 7op7) vanaf 23 mei  (23u):

Bestel je abonnement via de webshop. De webshop voor abonnementen gaat online na de eindeseizoensvoorstelling op 23 mei vanaf 23u. Je kan dan via de pc/tablet jouw abonnement bestellen. Ook in het CC zijn er dan een aantal PC ’s/tablets beschikbaar. Online reservatie is gekoppeld aan online betalen. Als je dit in het CC wenst te doen, dien je wel je toestelletje voor online bankieren en je bankkaart mee te brengen (privacy wordt gegarandeerd). Een bijkomend voordeel van de webshop is, dat je zelf je plaats in de zaal kunt kiezen.

Ticketverkoop aan de balie van CC ’t Aambeeld kan vanaf 24 mei tijdens onze openingsuren:

Losse ticketverkoop vanaf 19 juni (8u30)

De losse ticketverkoop start zowel via de webshop als aan de balie vanaf woensdag 19 juni  – 8u30.
Denk eraan vanaf 1 juni wijzigen onze openingsuren.
 
Opgelet: wens je een combinatie van abonnementen en losse tickets te bestellen voor 19 juni dan neem je best contact op met de cultuurdienst (03 877 28 75 – cultuur@aartselaar.be – via de balie). Dergelijke bestellingen kunnen moeilijk via de webshop verwerkt worden.