Circus Ronaldo, Sono io? | 06.10

Foto: Circus Ronaldo

Na de vorige succesvolle passages verwelkomen we opnieuw Circus Ronaldo in de Zuidrand.

De voorstelling ‘Sono io?’ is een poging tot een (her-)ontmoeting tussen vader en zoon.

Danny en Pepijn Ronaldo delen het podium en bouwen via hun gedeelde voorliefde voor muziek en spielerei een brug tussen hun gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase, dat hij enkel met een publiek kon creëren.

De zoon zoekt naar de verzoening van zijn twee geliefde werelden: het oude circus dat zijn vader creëerde, en de wereld daarbuiten. Is een zoon nog steeds een zoon, wanneer hij zich niet meer kan vereenzelvigen met een zo lang in stand gehouden identiteit?

‘Sono io?’ (‘Ben ik dat?’) is een queeste naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen.

Het wordt een grappige herkenbare zoektocht, maar ook meeslepend en ontroerend. Want het staat geschreven in de geschiedenis van de mensheid: tussen een vader en een zoon ligt de diepe ravijn van hun gelijkenis.

De ticketverkoop van deze voorstelling verloopt via de webshop van de gemeente Hove. Via de knop 'bestel ticket' ga je rechtsteeks naar hun webshop.

Voorstelling uitverkocht? Zet je op de wachtlijst. Als de vraag groot is, wordt bekeken of het mogelijk is om extra voorstellingen in te lassen.

“Een verrassend, geestig, rakend en bloedmooi portret van een vader-zoonrelatie.” – Knack

“Sono io? is ook een speelse satire op de eergierige circusartiest – en daarin bewijzen de Ronaldo’s opnieuw theatraal te charmeren, waardoor hun expressieve interactie doet denken aan de stille mime van Chaplin en co.” –  De Standaard

De voorstelling is geschikt vanaf 12 jaar.

Een samenwerking tussen Streekvereniging Zuidrand, A-klank en de cultuurhuizen van Aartselaar, Boechout, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel.

 

Waar

Storyland

Boshoekstraat 99
Hove

Prijs

€18.00

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar