Cleydael goes Classic, Openluchtconcert - UITVERKOCHT!

Casco Phil op Cleydael goes Classic

UITVERKOCHT!

Maar je kan je nog steeds op de wachtlijst zetten via de webshop.


Cleydael goes classic staat garant voor een onvergetelijk zomeravond vol klassieke muziek in de schaduw van kasteel Cleydael. Muziekensemble Casco Phil betovert je met de mooiste aria’s en melodieën uit 300 jaar operageschiedenis.

Neurie mee met wereldberoemde muziekcomposities van  muzikale grootmeesters en laat je vervoeren door de gekende ouvertures en intermezzi in het prachtige kader van het domein. Een gratis openlucht concert waar jong en oud van kan genieten. 


RESERVATIE

OPGELET! Reservatie is verplicht voor dit gratis concert!

Je hebt een ticket? Wees ten laatste om 20u ter plaatse. Als om 20u jouw ticket niet werd gescand, wordt dit als geannuleerd beschouwd en doorgegeven aan mensen die nog op de wachtlijst staan. We willen het terrein maximaal vullen met een enthousiast publiek en bedanken je voor je begrip voor deze maatregel. 

Je reserveerde tickets, maar kan er niet bij zijn? Annuleer je tickets met een mailtje naar cultuur@aartselaar.be . Zo geef je anderen een kans om het concert nog bij te wonen.

 

WACHTLIJST

  • VOORAF: Als er geen tickets meer beschikbaar zijn, kun je je t/m 24/08 via de webshop op de wachtlijst plaatsen. Zodra er een plaats vrijkomt, word je door de medewerkers van de Cultuurdienst gecontacteerd.
  • OP DE DAG ZELF (25/08): Heb je nog geen ticket & wil je op de dag zelf kans maken op een last-minute plaats? Vanaf 18u30 openen we een onthaalbalie aan Kasteel Cleydael. Daar kun je je komen inschrijven op een wachtlijst. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn voor het concert, worden de mensen van die wachtlijst vanaf 20u in volgorde van aanmelding afgeroepen.

 

PARKING:

  • Kom zo veel mogelijk met de fiets. Er is een grote fietsenstalling aanwezig
  • Auto's kunnen gebruik maken van enkele parkings van Cleydael Golf

Parkeerinfo Cleydael Goes Classic


 

Bar Cleydael
Iets drinken?

Je kan voor & na het concert genieten van een drankje aan de drankenstand van BarCelar op het grasveld naast de inkom.
Eens je ticket gescand is, krijg je een bandje waarmee je het terrein nog kunt verlaten om een drankje te halen of naar het toilet te gaan.

 

 

BBQ- Copyright F. PaggiaroEen culinaire  BBQ koppelen aan het concert?

BarCelar biedt vooraf een BBQ aan in hun restaurant.Reservatie is verplicht. Info & reservatie via tablebooker BarCelar. > Kies 25/08 & duid BBQ aan.
Toon bij aankomst in Barcelar je ticket voor Cleydael Goes Classic. Je wordt dan genoteerd op de aanwezigheidslijst voor het klassiek concert.

 

 

Timing

18u00      Opening 'BarCelar@Cleydael'
18u30      Opening wachtlijst aan de ticketbalie 'Kasteel Cleydael'
19u00      Opening concertterrein 
20u00      Uiterste deadline ticket scan
20u00      Start toegang wachtlijst
20u30      Start optreden 
21u45      +/- Einde optreden

Wanneer

do 25 augustus 2022 van 20:30 tot 22:00

Waar

Kasteel Cleydael

Cleydaellaan 36
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Organisatie

Cultuurdienst Aartselaar

Contactinformatie