CLEYDAEL GOES CLASSIC 2024 – UITVERKOCHT

Cleydael Goes Classic_Ludo Alaerts

>> Het concert is ondertussen uitverkocht. Wil je toch nog kans maken op een plaatsje, zet je zeker op de wachtlijst. We contacteren je zodra er tickets vrijkomen.


De trouwe bezoekers van Cleydael goes classic weten dat dit klassiek concert garant staat voor een onvergetelijke zomeravond in de schaduw van kasteel Cleydael.

 

MUZIKALE REIS DOOR EUROPA MET CASCO PHIL

Laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door Europa met Casco Phil, onder leiding van dirigent Benjamin Haemhouts. Beleef de rijke klanken van Hongaarse volksmuziek, opzwepende Roemeense Klezmer, en feestelijke Franse hofmuziek uit de tijd van Lodewijk XIV. Geniet van een gevarieerd programma dat de grenzen van tijd en cultuur overstijgt, met muziek uit de 16e eeuw tot en met toegankelijke moderne stukken. Ontdek hoe muziek ons verbindt en de diverse culturele regio’s van Europa in de schijnwerpers zet. Van West- tot Zuid-Europa, elk stuk neemt je mee op een historische en culturele ontdekkingsreis.

Reserveer snel je gratis plaatsje en neurie mee met wereldberoemde muziekcomposities van muzikale grootmeesters in het prachtige kader van het domein Cleydael.

Dat is echt genieten!

 

Cleydael goes Classic_Ludo AlaertsLocatie: Kasteel Cleydael, Cleydaellaan 36, 2630 Aartselaar

Gratis, maar met verplichte reservatie (max. 6 tickets per reservatie)

 

Credits:
Benjamin Haemhouts, dirigent
Solisten TBC
In coproductie met Perpodium.

Wanneer

vr 6 september 2024 van 20:30 tot 22:00

Waar

Kasteel Cleydael

Cleydaellaan 36
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Uitvoerder

Cultureel Centrum Aartselaar

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar