Den Tarmac - zomereditie '21

7
mei
2021
Den Tarmac
'Den Tarmac', terug van weggeweest

In afwachting van de installatie van onze nieuwe tribune deze zomer verwelkomen we jullie graag opnieuw op 'den Tarmac'. Ons openlucht podium met een stralend firmament, aan de parking van de muziekacademie.

De speeldata zijn gekend!

  • vrijdag 18 juni
  • vrijdag 25 juni
  • vrijdag 2 juli

Het programma is geboekt en belooft weer héérlijk te worden. Maak je opnieuw klaar voor gezellige muzikale en humoristische vrijdagavonden in juni en juli.

Laten we spelen en samen genieten!

Tot gauw.

 

Programma

De ‘Academie Woord & Muziek Aartselaar’ was tot op heden een filiaal van de Academie Wilrijk. Vanaf volgend schooljaar neemt de Academie Hemiksem-Schelle het filiaal in Aartselaar over. Op ‘Den Tarmac’ maken we graag al kennis met de nieuwe bewoners van de Aartselaarse Academie.

Kom mee kennismaken!

 

VOORPROGRAMMA: nog te bepalen
NELE GOOSSENS - CABARET

In herkenbare bekentenissen en snedige waarnemingen straalt Nele Goossens als een explosie van ontstuimige energie en schitterende heerlijkheid. Immer geestig, van ongegeneerd proesten tot ingetogen giechelen. En met prachtige muziek tussendoor!

 

VOORPROGRAMMA: Vocaal Ensemble & Coverband ‘Strummingbird’
LUKAS LELIE - STAND-UP COMEDY

Lukas Lelie mag o.a. Humo's Comedy Cup achter zijn naam schrijven. Hij is de man van de trefzinnen en heerlijke onzin. Soms ook onbeholpen gênant of heet dat dan awkward? Herinner hem van 'Standaard Koekhandel'.

 

VOORPROGRAMMA: Gipsy-swing ensemble ‘Ciné-manouche’
SENNE GUNS, OPUS 3 - CABARET

Zanger en pianist Senne Guns vraagt zich af hoe je tegelijkertijd klussen klaart en een meesterwerk componeert terwijl het leven voort draait? Dat vraagstuk inspireert hem alleszins om kleine verhalen en grote dromen te vertellen.

Het Leids Cabaretfestival 2019 bekroonde zijn mix van humor, muziek en absurdisme met een finaleplaats.

 

lees meer

Contactinformatie