Drive In Cinema: Yesterday

Openluchtfilm Yesterday - Danny Boyle

Yesterday - Danny Boyle (2019)

Deze zomervakantie, in het weekend van 21 en 22 augustus, krijgt Aartselaar een drive-in cinema. Het wordt een unieke filmbeleving met een projectie op groot scherm in openlucht. Het geluid van de film wordt via je autoradio gestuurd. We willen onze drive-in cinema graag een nostalgische toets meegeven. Oldtimers zijn dan ook meer dan welkom. Kom je met een auto ouder dan 30 jaar, krijg je een extra verrassing!

Maak het gezellig in je wagen, nestel je knus tegen je chauffeur bij het licht van de ondergaande zon en kom genieten van topfilms!

 

Yesterday (2019)

Singer-songwriter Jack Malik (Himesh Platel) ploetert al jaren in de lokale muziekscene. Vol goede moed sleept hij zichzelf van pub naar pub, immer vergezeld  door 'manager'/boezemvriendin Ellie(Lily James). Als Jack voor de zoveelste keer voor twee man en een paardenkop staat te spelen, besluit hij dat het genoeg is. Maar voor hij de gitaar goed en wel aan de wilgen hangt, gebeurt er iets wonderlijks. Yesterday kende iedereen The Beatles. Vandaag herinnert enkel Jack zich hun liedjes nog.

Romantische komedie van Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting) met een cameo van Ed Sheeran over muziek, dromen, vrienschap en the long and winding road die leidt naar de liefde van je leven.

Met oa.Himesh Patel, Lily James, Kate Mckinnon & een cameo van Ed Sheeran

Wanneer

zo 22 augustus 2021 van 21:30 tot 23:59

Waar

Parking Atlas Copco Portable Air

Ingberthoeveweg 7
2630 Aartselaar

Prijs

€10.00

Prijs is per auto incl. een goodie bag voor 2 pers
Reservatie verplicht

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Contactinformatie