Drive-in cinema: films onder de sterrenhemel

14
jul
2020

Deze zomervakantie, in het weekend van 22 en 23 augustus, krijgt Aartselaar een drive-in cinema. Het wordt een unieke filmbeleving met een projectie op groot scherm in openlucht. Het geluid van de film wordt via je autoradio gestuurd. We willen onze drive-in cinema graag een nostalgische toets meegeven. Oldtimers zijn dan ook meer dan welkom. Kom je met een auto ouder dan 30 jaar, krijg je een extra verrassing!

Maak het gezellig in je wagen, nestel je knus tegen je chauffeur bij het licht van de ondergaande zon en kom genieten van topfilms!

 

Op zaterdag 22 augustus vertonen we de komische actiefilm Bad Boys for Life, geregisseerd door onze ‘eigen’ Adil en Bilall. Bad Boys Will Smith en Martin Lawrence kruipen nog een laatste keer in de huid van Mike Lowrey en Marcus Burnett. Marcus is klaar om met pensioen te gaan, maar Mike is hier nog lang niet klaar voor en overtuigt Marcus dan ook om mee de strijd aan te gaan tegen de leider van een drugskartel in Miami. De Bad Boys hebben hun streken nog niet verloren.

 

Zondag 23 augustus kan je komen genieten van de muziekfilm Rocketman, geïnspireerd op het ongelooflijke verhaal van superster Elton John. De film volgt hem in zijn beginjaren en toont de fantastische transformatie van het verlegen pianowonder Reginald Dwight tot één van de meest iconische figuren in de popcultuur. De legendarische songs van de man met de gekke outfits en dito brillen worden magistraal vertolkt door de opkomende ster Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service). Voor een publiek dat houdt van filmentertainment van de bovenste plank.

 

Zaterdag 22 augustus om 21u30: Bad Boys for Life
Zondag 23 augustus om 21u30: Rocketman
Parking Atlas Copco Portable Air, Ingberthoeveweg 7, Aartselaar.
Het terrein is toegankelijk met de wagen vanaf 20u15.
Ticketprijs: € 10,00 per wagen, incl. 2 drankjes en 2 zakjes popcorn.

Vooraf reserveren is noodzakelijk!
Tickets kan je vanaf 15 juli kopen via de webshop, cultuur@aartselaar.be of 03 877 28 75.

Klik hier om tickets te bestellen voor Bad Boys for Life.

Klik hier om tickets te bestellen voor Rocketman.

Met steun van Atlas Copco.

Logo Atlas Copco