JAARMARKT AARTSELAAR 2024 | met o.a. optreden Level Six

Programma overdag

9u30-15u:

 -  Feestmarkt met standen in de dorpskern

 -  Familieplein met Fair Trade bar en DJ (Klein Laar)

    !!! 11u en 14u: straattheatervoorstelling In petto van Okidok!!!

 -  Doorlopend: Animatie, grime, knutselen, muziek en droomberoepenland

 -  KunstenaarsmART, café De Drij Hoefijzers (Parking Academie en Heemkundige Kring)

 -  Vindhet!Straat met rommelmarkt (Leon Gilliotlaan)

 

Programma avond

19u: Jogging Dwars door Aartselaar

20u30: Coverband LEVEL SIX

22u15: Aartselaar Zingt!

23u30: Einde

 

Jaarmarkt. Dat betekent een bruisende dorpskern in Aangenaam Aartselaar!

In de ochtend kan je er terecht op de gezellig markt waar je producten van plaatselijke handelaars, marktkramers en lokale verenigingen kan kopen. Regelmatig stoppen voor een hapje of een drankje is de boodschap.

 

Jaarmarkt

 

OVERDAG

Het familieplein is ondertussen een vaste waarde voor leuk kinderamusement. Het Klein Laar wordt deze keer omgetoverd in een droomberoepenland waar kinderen verschillende jobs op een ludieke manier zelf kunnen uitproberen. De collega’s van de Bib verzorgen een knutselworkshop in het thema en er zal ook een gratis grimestand ingericht worden. DJ Joey De Laet zorgt voor een streepje muziek waar de (groot)ouders kunnen neer vleien op het terras van de Fair Trade Bar wanneer de kinderen ijverig aan het werk zijn. Om 11u en om 14u is iedereen welkom voor de gratis straattheatervoorstelling In petto van het gezelschap OKIDOK, dat al jaren behoort tot de top van de internationale humoristische circusacts. Komt dat zien!

 

 

De rommelmarkt, die omgedoopt wordt tot Vindhet!Straat, houdt stand in de Leon Gilliotlaan.

Vergeet zeker niet te passeren langs de kunstenaarsmART. Lokale kunstenaars tonen hun laatste creaties op de parking van de Academie. Kies een muziekje uit de vinyl platenbak van Mousta & Danny en geniet van een drankje of pekelharing van café De Drij Hoefijzers aan de lokalen van de Heemkundige Kring. Kunstkring Octopus stelt tentoon in de zaal achter Café Derby, fotovereniging Fodiac houdt opnieuw hun jaarlijks foto- en digisalon in hun lokaal achter Wolffaertshof en toneelvereniging Zo Maar brengt een wagenspel. Ze voeren een kort toneelstuk op in de buurt van hun standplaats. Het artistieke talent in Aartselaar zal je dit jaar omver blazen!

 

KunstenaarsmART

AVOND

Kom vanaf 19u je sportieve vrienden aanmoedigen, of nog beter, neem zelf deel aan de stratenloop Dwars door Aartselaar.

Om 20u30 bestormt de bekende partyband LEVEL SIX het podium met hun gloednieuwe show HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER. De coverband, met roots in de regio, brengt een explosie aan hits en staat erom bekend het publiek volledig uit het dak te laten gaan.

 

 

Aansluitend feesten we verder en zingen we samen met de komische gelegenheidsgroep Aartselaar Zingt! Enkele oudleden van Aartselaarse jeugdverenigingen stappen met veel lef het podium op en stellen een programma samen van Nederlandstalige meezingers. Veel ambiance, hilarische bindteksten en dito outfits doen hier en daar een valse noot vergeven.

 

Het belooft weer een legendarische zomeravond te worden om nooit meer te vergeten.

Wanneer

di 27 augustus 2024 van 09:30 tot 23:30

Waar

Laar

Laar
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Uitvoerder

Cultureel Centrum Aartselaar

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Contactinformatie