KALM, Katelijne Verbeke en Warre Borgmans

811837f5-5699-4ae2-b2ff-43369fe4b456.jpeg Psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems leren u in negen stappen hoe kalmte uw superkracht kan worden. De tiende stap is uw rustige stap naar buiten, wanneer u de zaal verlaat.
De K.A.L.M.-methode wordt ondertussen al in verschillende landen toegepast, waarbij de letters soms veranderen, vermits het om een andere taal gaat en KALM in de meeste talen niet KALM is, maar de inhoud blijft hetzelfde. Hun boeken “KALM BEN JE STERK”, “ONTZENUW IEDERE SITUATIE” en “KALMST DUURT HET LANGST” zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren.
Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om uw leven te veranderen. Hebt u schrik om deze voorstelling te missen? Blijf kalm en boek binnenkort je ticket.

“Die twee zijn als wandelende Bachbloesem.”
- De Morgen
“Nog meer ontspannen wordt gevaarlijk.”
- De Standard.
“Een aanrader voor iedereen die met mensen in contact komt.” -
HAN

Kathelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. Ze kennen elkaar al jaar en dag. Het publiek is al altijd hun hoogste goed. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren?

Tekst : Dimitri Leue

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

wo 25 november 2020 van 20:15 tot 22:30

Waar

cc 't Aambeeld

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

€18.00

Basistarief: 18,00 €

Reserveren

Bestel tickets

Organisatie en contact

Cultureel Centrum Aartselaar