Lancering seizoen '20-'21

28
mei
2020

 

We popelden om je met veel enthousiasme het cultureel programma van het seizoen ’20-’21 live voor te stellen. De COVID-19 maatregelen steken daar helaas een stokje voor. Hierdoor kan de traditionele ‘Eindeseizoensvoorstelling’, die vandaag gepland stond, niet plaatsvinden.

In onze zoektocht naar een leuk alternatief borrelde het idee op om, bij gebrek aan artiesten en publiek in ons CC, met ons team zelf op het podium te kruipen!

Geïnspireerd door de sporthype die de laatste maanden overal spontaan ontstond om even te ontsnappen aan ons ‘kot’, besloten wij ook om voluit te trainen voor volgend seizoen. Toeval wil dat er in het seizoen ’20-’21 ook wat 80-ies elementen in ons cultureel aanbod zitten.

De combinatie ‘sport’ en ‘jaren '80’ brengen ons naadloos bij een niet te versmaden ‘Jane Fonda fitness video’!

We presenteren je dan ook met veel plezier onze eigen ludieke work-out video waarin je, tussen de bil- en buikspieroefeningen door, kennismaakt met ons aanbod voor het seizoen ’20-’21. Zet je klaar en bekijk de video in de zijbalk... 5,6,7,8 & play!

Jelle Cleymans, Senne Guns en Warre Borghmans supporterden voor ons tijdens onze work-out. Alle drie zijn ze komend seizoen te zien op ons op podium. Hun enthousiaste aanmoedigen kan je bekijken in de zijbalk.

Tijdens deze tijden van complete werkonzekerheid voor artiesten en creatievelingen in de culturele sector, vonden wij het onze morele plicht een plaatselijke artiest onder de arm te nemen om dit filmpje te kunnen realiseren. Schitterend werk Nick Van Looy

 

 
  STUUR ONS JOUW FILMPJE EN WIN!

  Hoe blijf jij fit in deze tijden?
  Stuur je eigen ‘work-out filmpje’ naar cultuur@aartselaar.be en maak kans op een CC-cadeaubon    
  van € 100 of € 50.
  Je kunt je filmpje ook posten op Facebook met #workoutCCAartselaar.

 

Programma & start ticketverkoop seizoen '20-'21

Voorstellingen seizoen '20-'21

Vanaf vandaag - 20u15 - kan je alle geplande voorstellingen voor volgend seizoen ontdekken op onze website. Dit is voorlopig LOUTER INFORMATIEF.

Omdat we nog niet weten welke maatregelen voor indooractiviteiten er in het najaar van kracht zullen zijn, kan je voorlopig GEEN tickets aankopen.

Om te kunnen inspelen op lastminuteveranderingen en om je zo correct mogelijk te informeren, is ook de verspreiding van de gedrukte brochure uitgesteld.

We hopen in de tweede helft van augustus wel van start te kunnen gaan met het bussen van de brochure en het openen van de ticketverkoop. Uiteraard houden we je hiervan persoonlijk op de hoogte via onze nieuwsbrief, facebookpagina en website. Ontvang je onze digitale nieuwsbrief niet, klik hier en schrijf je in! 

 

Educatief aanbod seizoen '20-'21

Aangezien onze workshops georganiseerd worden in kleine groepen kunnen deze wel in veilige omstandigheden en met aandacht voor de social distancing plaatsvinden.

Voor het educatief aanbod kun je daardoor al vanaf vandaag je plaatsje reserveren. Klik dus snel even door en ontdek wat er op het programma staat: van rolschaatsen, tot BBQ-en & het aanscherpen van je digitale skills…

 

Samen met onze vrijwilligers en de artiesten hopen we heel erg je vanaf september weer veilig te kunnen verwelkomen in het Cultureel Centrum. Hoewel we ons geweldig geamuseerd hebben bij de realisatie van de work-out video ;-) maken we binnenkort met heel veel plezier weer plaats in onze zaal voor de ‘echte’ artiesten en ons publiek.

Want laat het duidelijk zijn, wij missen jullie en zien jullie echt heel graag!

 

Foto: Stan Van Samang

Foto: Assisen