Lulletje - MartHa!tentatief

4e025ccb-312e-461b-823e-f87c5fd64604.jpeg

Vorig jaar liep Johan Petit zoals zovelen tegen de muur. Hij kroop in zijn bed, likte zijn wonden en krabbelde terug recht. Met ‘Lulletje’, een triestig maar hoopvol verhaal, probeert hij te achterhalen hoe het zover kwam.
We leven in een onzekere en tegelijk opwindende tijd. De wereld ligt aan onze voeten. Alles is mogelijk. Willen is kunnen. Maar wat doen we met de prutsers en de sukkelaars? Klinkt ernstig allemaal, maar wie Johan kent, weet dat er gelachen mag worden.

Speciaal voor Antwerp Baroque 2018 slaan B.O.X en MartHa!tentatief de handen in elkaar om Lulletje te maken. De verrassend moderne klankkleuren van B.O.X. en de tijdloze vertelling van Johan Petit beloven prachtige avonden op te leveren waarbij oud en nieuw versmelten tot hier en nu.

Johan Petit maakt voorstellingen onder de vlag van het MartHa!tentatief, een toneelgezelschap dat al jaar en dag rond stedelijke thema’s werkt, met toegankelijke en vaak feestelijke voorstellingen als eindresultaat.

Pieter Theuns is het opperhoofd van Baroque Orchestration X, een collectief dat hedendaagse muziek vermengt met de klankrijdom van de barok. Met behulp van klassieke  instrumenten slopen ze de geluidsmuren tussen oud en nieuw, pop en klassiek, lokaal en internationaal.

Herbeluister hier het interview met Pieter Theuns en Johan Petit in 'Espresso' op Klara (uitzending 26/09/2018)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

do 21 november 2019 van 20:15 tot 22:00

Waar

CC 't Aambeeld

Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

€16.00

Basistarief: 16,00 €

Reserveren

Bestel tickets

Organisatie en contact

Cultureel Centrum Aartselaar