Onheil in Black Creek, Muziektheater De Kolonie

onheil in Black Creek

Een stomende en stampvoetende muziektheaterwestern starring Lucas Van den Eynde, Bo Spaenc en Bart Van Huyck in een oervlaams cowboyverhaal van Hugo Matthyssen.
Ooit was Black Creek, genoemd naar de Zwarte Beek die het terrein begrenst, een bloeiend Vlaams westerndorp. Nu moet Dirk, de zoon van de stichter, het uit handen geven. Black Creek wordt helemaal anders. De jonge generatie wil er een ‘Educatief en Klimaatneutraal Ervaringsgericht Multicultureel Ecocentrum’ van maken.
Het valt onze held, inmiddels een prille zestiger, erg zwaar om zich aan te passen aan een wereld waarin granola, klimaatspeeltuintjes en het therapeutisch aaien van schapen vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is er nog de bizarre nasleep van het wekelijkse spektakel ‘het ophangen van een paardendief’, dat vijftien jaar eerder een keertje fout liep.
Lucas Van den Eynde is de John Wayne van de Vlaamse TV en theater. Aan zijn zijde staan multi-instrumentalist Bo Spaenc en gitaar sidekick Bart Van Huyck. Ze gooien zich muzikaal in een duel tussen country & blues en tribale ritmes. De muziek geeft het verhaal de sporen, jaagt de verteller op en laat het publiek mee wegduiken voor onverwachte stijgeringen van de plot!


Spel en concept: Lucas Van den Eynde
Tekst: Hugo Matthyssen
Muziek: Bo Spaenc en Bart Van Huyck
Met steun van de Vlaamse Gemeenschap
Inleiding om 19u15

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

wo 27 oktober 2021 van 20:15 tot 22:15

Waar

CC 't Aambeeld

Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

€18.00

Basistarief: 18,00 €

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar