OPENLUCHTFILM | Wonka

Openluchtfilm_Wonka

Onder de toren van de kerk, op het gezellige grasplein van het Klein Laar, vertonen we ieder jaar in openlucht een niet te missen topfilm. Breng je eigen stoeltje, drank en snacks mee en kom genieten van Wonka onder de mooie sterrenhemel van Aartselaar.

 

Cinemobiel Aartselaar

 

Voordat hij 's werelds beroemdste chocoladefabriek opent, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij gaat op avontuur en ontmoet tijdens zijn reis een gevangengenomen Oempa Loempa. Het begint van een fantasierijk verhaal.

 

 

Wonka de prequel op Sjakie en de Chocoladefabriek was de meest besproken film van het najaar. Terecht! Want deze sprankelende film vol humor en muziek is een feest voor de zintuigen en weet de geest van Roald Dahl op magische wijze tot leven te brengen.

Hoofdrol is voor publiekslieveling Timothée Chalamet die een ontwapenende, energieke en charmante Willy Wonka neerzet. Maar vooral Hugh Grant in zijn rol als de Oempa Loempa met een Britse stijve upper lip is ronduit briljant. Schitteren eveneens in hun rollen Olivia Colman, Sally Hawkins en Rowan Atkinson in een onvergetelijke rol als priester.

 

Een waarlijk zoet festijn op het Klein Laar!

 

Locatie: Klein Laar - Aartselaar

Duur film: 117 min | Originele versie met NL ondertitels

Wanneer

zo 25 augustus 2024 van 21:30 tot 23:30

Waar

Klein Laar

Klein Laar
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Uitvoerder

Cultureel Centrum Aartselaar

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Contactinformatie