Rookie Comedy - Laatste Tickets...!

60226a5d-b51c-48b0-be1d-de25ca6bae2f.jpeg

Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij goed zal scoren. Al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

Comedian Peter Hens wisselt hilarische scènes af met grappige liedjes zoals “Ik mag mijn zusje niet meer slaan” en de opvolger “Ik mag mijn broertje niet meer bijten”.

Allereerste comedyvoorstelling voor tieners en hun ouders. Vanaf 10 jaar.

Een familievoorstelling is een leuke belevenis voor kinderen én voor hun (groot) ouders. Het Cultureel Centrum Aartselaar sprokkelde samen met CC De Steiger in Boom en de Cultuurdienst van IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel de grappigste, mooiste en spannendste voorstellingen bij elkaar voor kinderen tussen 1,5 en 14 jaar.

Bij je eerste reservatie ontvang je een stempelkaart.

Voor elk kinderticket van een familievoorstelling krijg je aan de ticketbalie van elk CC een stempel op deze stempelkaart en een attentie voor je kind. Een volle stempelkaart kan je inruilen voor 1 kinderticket voor een familievoorstelling naar keuze in alle deelnemende locaties (uitgezonderd Inuk). De stempelkaart geldt voor alle familievoorstellingen in Cultureel Centrum Aartselaar, CC De Steiger in Boom en bij IVEBICA in Hemiksem, Schelle en Niel.

Voordelen
• Je kan alle tickets in je eigen gemeente reserveren.
• Er is keuze uit een uitgebreid aanbod.
• Spaar voor een volle stempelkaart en ga gratis naar een voorstelling kijken!

Korting voor leden van Gezinsbond
Voor de familievoorstellingen werken wij samen met de Gezinsbond. Voor leden van de Gezinsbond wordt, op vertoon van hun lidkaart, een korting toegekend van € 2 (tenzij anders aangegeven)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

za 1 februari 2020 van 19:30 tot 21:30

Waar

CC 't Aambeeld

Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

€9.00

Basistarief: 9,00 €; -18: 6,00 €

Reserveren

Bestel tickets

Organisatie en contact

Cultureel Centrum Aartselaar