Sharon Anouk Brouns - Fragmenten (Fotografiecircuit)

SHARON 2

Een tentoonstelling van een fotograaf die graag experimenteert met de manier waarop ze naar de wereld kijkt. Ze maakt analoge foto's van de bijzondere ‘kleine grote’ dingen om ons heen. Het merendeel is straatfotografie, maar ze fotografeert ook graag collages. Het is een tentoonstelling om bij weg te dromen.

Je ziet veel, te veel om alles in één keer te zien. Daarom kun je naar de werken blijven kijken en nieuwe dingen ontdekken. De foto’s van Sharon laten onverwachtse schoonheid zien. Het werk gaat vooral over perceptie: de manier waarop we naar de wereld kijken.

De straatfotografie speelt zich grotendeels af in de stad. De stad is een plek waar veel onverwachtse dingen samen komen. De stad leeft en toch zijn er die vergeten en ongeziene plaatsen.

De collagefoto’s zijn gemaakt van tijdschriften. De fotograaf creëert hiermee iets nieuws: een wonderlijke, aantrekkelijke wereld die tussen fantasie en realiteit lijkt te zweven.

Sharon is in 2010 afgestudeerd aan het LUCA, campus C-mine in Genk. Sindsdien is ze blijven fotograferen en is haar werk een duidelijke richting in gegaan.

Ze werd eerder geselecteerd voor het Brussel Street Festival (2017) en De Badhuiscollectie (2019).

 

Deze fototentoonstelling bezoeken, kan gratis tijdens de openingsuren van CC 't Aambeeld. Ze is te bezichtigen in de foyer.


Wanneer

Van di 7 juni 2022 tot vr 9 september 2022, dagelijks

Waar

CC 't Aambeeld

Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar