GEANNULEERD - Steven Mahieu | Stabiel

Hélaas heeft Steven Mahieu om gezondheidsredenen zijn volledige tournee voor dit seizoen moeten annuleren. Al onze tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd en terugbetaald.

We wensen Steven veel moed en hopen dat hij met de nodige tijd en rust zijn mentale kracht terugvindt.

Wij ontvingen van hem onderstaand bericht:

Beste fans,

Ik kom even met minder goed nieuws. Na 15 jaar comedy en vlak voor een nieuwe tournee voel ik dat mijn mentale power op is. Ik zie al een tijdje de oranje lichtjes knipperen van mijn dashboard en heb ze genegeerd omwille van mijn dadendrang. Onbewust heb ik mezelf een te grote druk opgelegd om “klaar" te zijn voor mijn 5de tour. Nu is het tijd om even onder mijn "motorkap" te laten kijken naar wat er precies moet gebeuren, voordat ik op de muur knal én de motorkap helemaal niet meer open kan. Ik kies even voor mezelf als persoon, voor mijn gezin en voor mentale rust.  

Mijn nieuwe tournee die dit weekend ging beginnen, zet ik on hold tot zomer 2024. Geef me graag even de nodige tijd. Ik kom terug van zodra “moeten" terug “willen" is, en “presteren" weer “spelen" is. De shows worden verplaatst, maar die puzzel leggen we later.
Soms kan de titel van een show redelijk gênant zijn, dus tot in "Stabielere" tijden :-)

Steven Mahieu

 

Steven is van plan om zijn tournee in de toekomst te hernemen.
Wie al tickets kocht, brengen wij als eerste persoonlijk op de hoogte van de de nieuwe datum zodat zij opnieuw hun plaatsje kunnen reserveren.

 

 

Wanneer

vr 26 april 2024 van 20:15 tot 21:45

Waar

Cc 'T Aambeeld

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

€20.00

€ 10 (-26j)

Uitvoerder

Cultureel Centrum Aartselaar

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

della Faillelaan 34
2630 Aartselaar