Tentoonstelling 'Delphine Courtois' (illustratrice seizoensbrochure 19-20) - in CC 't Aambeeld (Franse Weken)

web_expo_frw-cc.jpg

 In onze zoektocht naar vertoningen en concerten voor de Franse themaweken in het huidige culturele seizoen 2019-2020 van Cultureel Centrum Aartselaar, stootten we op het wereldwijde internet onverwacht en puur toevallig op de aantrekkelijke tekeningen van de Franse illustratrice DELPHINE COURTOIS. We contacteerden haar in ons beste frans met de vraag of ze met ons samen wilde werken aan onze seizoensbrochure. Die vraag onthaalde ze met veel enthousiasme en zo ging een avontuur van start dat ook de subtiele cultuurverschillen voelbaar maakte. Boeiend! En vruchtbaar.

 

Courtois brengt warme personages tot leven. De figuren hebben uitvergrote karaktertrekken, spreken met subtiele humor tot mekaar of de toeschouwer en werden met tederheid tot leven gewekt op het papier. Haar tekeningen doen je gewoon glimlachen.

Delphine stelt je voor aan pure kinderen, verliefde stelletjes, ontgoochelde koppels, enthousiaste koersfanaten, roddelende tantes, zonnekloppers en nog veel meer tot de verbeelding sprekende figuren.

 

De expo bevat originele tekeningen die gebruikt werden in onze seizoensbrochure en tal van ander prachtig tekenwerk!

En ze zijn bovendien te koop.

 

Twijfel niet en kom zeker een kijkje nemen.

Ça vaux la peine!

 

 

Wanneer

Van vr 14 februari 2020 tot do 12 maart 2020, dagelijks

Waar

CC 't Aambeeld

Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Cultuurdienst Aartselaar

Contactinformatie