Tom Van Dyck, Het beest in u

4dc95fbd-6579-496c-b5d7-969a8d679adc.jpeg

Beste toeschouwer

Tom Van Dyck zou op vrijdag 25 januari in première gaan met zijn voorstelling Het Beest in U. Maar zoals u mogelijk via de media vernam, moet Tom wegens gezondheidsredenen zijn voorstelling de komende weken annuleren. Er is op dit moment nog geen zekerheid of de tournee vanaf maart kan verdergezet worden, maar van zodra hierrond nieuws is, brengen we u op de hoogte.

Dank voor uw begrip

--------------------------------------------------------

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan 20 jaar onderzoek naar de leef-, denk en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik ligt. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus.
Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek: HET BEEST IN U

Bio
Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in Van Vlees en Bloed, Met Man en Macht en Den Elfde van den Elfde. Hij speelde mee in successeries als Het Eiland, In de Gloria, Alles Kan Beter, Matroesjka’s, De Parelvissers, Safety First The Movie en Frits en Freddy. Dit televisieseizoen is hij te zien in De Bende van Jan de Lichte (VTM) en Over Water (VRT).

Credits
Tekst en Spel: Tom Van Dyck
Wetenschappelijk advies: professor gedragsbiologie Hans Van Dyck
Coach: Wim Helsen
Productie: Toespijs
Coproductie: Arenberg
Ontwerp: Stinus Van Grieken

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

do 16 mei 2019 van 20:15 tot 22:00

Waar

CC 't Aambeeld

Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar

Prijs

€18.00

Basistarief: 18,00 €

Reserveren

Bestel tickets

Organisatie en contact

Cultureel Centrum Aartselaar