Zaalverhuur

CC 't Aambeeld beschikt over een goed uitgeruste theaterzaal die grote gezelschappen kan ontvangen. Bekende en minder bekende artiesten maakten in CC 't Aambeeld hun opwachting.
Dankzij het multi-functioneel concept worden onze zalen in een mum van tijd omgebouwd van theaterzaal tot feestzaal en congreszaal. Het cultureel centrum kan door iedereen gehuurd worden, ongeacht of de huurder een vereniging, firma of privé-persoon is.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare ruimten met hun capaciteit en beschikbare materialen. 

Klik hier voor de plattegrond en het zaalplan CC' t Aambeeld. 

Klik hier voor de technische fiche en het podiumplan van CC' t Aambeeld.

Klik hier voor beschikbaar materiaal cafetaria en keuken CC' t Aambeeld.

Klik hier om te kijken op welke dagen in 2020 CC 't Aambeeld nog vrij is. Klik hier voor de beschikbare data in 2021.

Erkende verenigingen kunnen ook de refter en turnzaal van de gemeentelijke basischool Cade huren of gebruik maken van Chalet De Hamer. Geïnteresseerd? Alle info vind je hier terug. 

Algemeen: auteursrechten en verzekeringen

Auteursrechten

Het jaartarief billijke vergoeding wordt gemeentelijk betaald voor de polyvalente zaal (tarief met dans) en de foyer/cafetaria (tarief met drank).
Het jaartarief Sabam wordt ook gemeentelijk betaald voor de polyvalente zaal (auteursrechten muziekuitvoeringen via radio) en voor de cafetaria (auteursrechten voor muziekuitvoeringen via audiotoestellen). Andere auteursrechten moeten door de organisator aangegeven en betaald worden!!

Verzekeringen

Je dient een eigen verzekering burgerlijke en contractuele aansprakelijkheid te voorzien of je sluit het af via de cultuurdienst.

Tarieven

In de vermelde tarieven zijn de kosten van schoonmaak inbegrepen:

Hoe reserveren?

Een aanvraag om CC 't Aambeeld te mogen gebruiken doe je schriftelijk via het reservatiefomulier. Dit kan per post, fax of mail verstuurd worden of afgegeven worden op het secretariaat van de cultuurdienst.

Alle aanvragen worden chronologisch behandeld.

 • Aartselaarse verenigingen en organisatoren kunnen vanaf 1 oktober van het ‘jaar x’ aanvragen indienen voor activiteiten in heel het ‘jaar x + 2’.  
  > vb. vanaf 1 oktober 2017 kunnen aanvragen ingediend worden voor activiteiten in heel 2019
 • Niet-Aartselaarse verenigingen en organisatoren kunnen vanaf 31 december van het ‘jaar x’ aanvragen indienen voor activiteiten in heel het ‘jaar x + 2’.
  > vb. vanaf 31 december 2017 kunnen aanvragen ingediend worden voor activiteiten in heel 2019
 • Alle reservaties met personeelsinzet moeten uiterlijk 1 maand op voorhand ingediend worden. Er is geen verhuur op Pasen, Kerstavond, Kerstdag, Oudejaarsavond, Nieuwjaarsdag en de zomersluiting van CC ’t Aambeeld (half juli t/m half augustus).
 • De aangevraagde huurperiode moet zowel alle technische en praktische voorbereidingen als de opruim- en afbraakwerken verbonden aan de activiteit omvatten. 

Je kan online een reservatieaanvraag indienen. Er zijn twee soorten formulieren. Je vult het formulier in dat hoort bij jouw activiteit.

 • Culturele activiteiten:
  Klik hier voor het reservatieformulier.
  Onder culturele activiteiten vallen
  • Cultureel eigen optreden: vb. zang, toneel, quiz, turndemo, cursus door eigen leden
  • Cultureel gastoptreden: cultureel optreden ≠ optreden van de eigen leden

 • Niet culturele activiteit:
  Klik hier voor het reservatieformulier.
  vb. een gezellig samenzijn, bal, receptie, viering. Vanaf dat er gegeten wordt, geldt deze formule.

Waar moet je allemaal rekening mee houden bij het organiseren van een evenement?

Vooraf

Lees hier wat je vooraf moet regelen.

Tijdens

Lees hier waar je rekening mee moet houden tijdens je evenement. Hier vind je de checklist CC 't Aambeeld die de technieker met jou overloopt bij aanvang van je evenement.

Na

Overloop na je evenement opnieuw de checklist met de technieker. Na je activiteit kom je de waarborg ophalen (indien gestort via rekeningnummer wordt deze teruggestort) en vul je het evaluatieformulier in. 

Regelgeving

Klik hier voor het huishoudelijk reglement.

CC 't Aambeeld
CC 't Aambeeld 2
CC 't Aambeeld 3
CC 't Aambeeld 4
CC 't Aambeeld 5
CC 't Aambeeld 6
CC 't Aambeeld 7
CC 't Aambeeld 8
CC 't Aambeeld 9