Zaalverhuur

Lees hier de Corona spelregels voor de huur en de organisatie van activiteiten in CC ’t Aambeeld

 

CC 't Aambeeld beschikt over een goed uitgeruste theaterzaal die grote gezelschappen kan ontvangen. Bekende en minder bekende artiesten maakten in CC 't Aambeeld hun opwachting.
Dankzij het multi-functioneel concept worden onze zalen in een mum van tijd omgebouwd van theaterzaal tot feestzaal en congreszaal. Het cultureel centrum kan door iedereen gehuurd worden, ongeacht of de huurder een vereniging, firma of privé-persoon is.

Erkende verenigingen kunnen ook de refter en turnzaal van de gemeentelijke basischool Cade huren of gebruik maken van Chalet De Hamer. Geïnteresseerd?

Algemeen: auteursrechten en verzekeringen

Auteursrechten

Het jaartarief billijke vergoeding wordt gemeentelijk betaald voor de polyvalente zaal (tarief met dans) en de foyer/cafetaria (tarief met drank).
Het jaartarief Sabam wordt ook gemeentelijk betaald voor de polyvalente zaal (auteursrechten muziekuitvoeringen via radio) en voor de cafetaria (auteursrechten voor muziekuitvoeringen via audiotoestellen). Andere auteursrechten moeten door de organisator aangegeven en betaald worden!!

Verzekeringen

Je dient een eigen verzekering burgerlijke en contractuele aansprakelijkheid te voorzien of je sluit het af via de cultuurdienst.

Tarieven

In de vermelde tarieven zijn de kosten van schoonmaak inbegrepen:

Hoe reserveren?

Bekijk de vrije data & reserveer

Een aanvraag om CC 't Aambeeld te mogen gebruiken doe je schriftelijk via de gemeentelijke webshop

  • Aartselaarse verenigingen en organisatoren kunnen vanaf 1 oktober van het ‘jaar x’ aanvragen indienen voor activiteiten in heel het ‘jaar x + 2’.  
    > vb. vanaf 1 oktober 2017 kunnen aanvragen ingediend worden voor activiteiten in heel 2019
  • Niet-Aartselaarse verenigingen en organisatoren kunnen vanaf 31 december van het ‘jaar x’ aanvragen indienen voor activiteiten in heel het ‘jaar x + 2’.
    > vb. vanaf 31 december 2017 kunnen aanvragen ingediend worden voor activiteiten in heel 2019
  • Alle reservaties met personeelsinzet moeten uiterlijk 1 maand op voorhand ingediend worden. Er is geen verhuur op Pasen, Kerstavond, Kerstdag, Oudejaarsavond, Nieuwjaarsdag en de zomersluiting van CC ’t Aambeeld (half juli t/m half augustus).
  • De aangevraagde huurperiode moet zowel alle technische en praktische voorbereidingen als de opruim- en afbraakwerken verbonden aan de activiteit omvatten. 

Waar moet je allemaal rekening mee houden bij het organiseren van een evenement?

Vooraf

Wat moet je vooraf regelen?

Tijdens

Waar moet je rekening mee houden tijdens je evenement?

Werp een blik op de checklist van CC 't Aambeeld. De technieker overloopt deze met jou ook nog eens bij aanvang van je evenement in het CC.

Na

Overloop na je evenement opnieuw de checklist met de technieker. Na je activiteit kom je de waarborg ophalen (indien gestort via rekeningnummer wordt deze teruggestort).

Vul het evaluatieformulier in.

Regelgeving

Neem aandachtig het huishoudelijk reglement vooraf door.

allezeddy01.jpg
img_4337.jpg
dsc_7342.jpg
g4.jpg
dsc_7332.jpg
g11.jpg
dsc_6270.jpg
takttakts203.jpg
dsc00007.jpg