Vooraf te regelen

Foto: bekijk de vrije data en reserveer

Aartselaarse erkende verenigingen moeten geen waarborg betalen.

Niet-erkende verenigingen en andere (niet) Aartselaarse gebruikers betalen een borg van € 400 aan het secretariaat van het CC. Dit kan cash of via overschrijving op rekeningnummer: BE14-0682 2254 3083. De waarborg dient uiterlijk één week voor aanvang van de activiteit betaald te worden. 

 

Je dient een eigen verzekering burgerlijke en contractuele aansprakelijkheid te voorzien of je sluit het af via de cultuurdienst.

De kostprijs is afhankelijk van de aard van de aanvrager:

 • € 20/dag voor een erkende vereniging
 • € 25/dag voor anderen

 Omschrijving

 Bedrag

 Erkende verenigingen

 

 premie evenementen 1  dag

 € 20

 premie evenementen 2 à 3 dagen

 € 30

 premie dansevenementen - max. 1 week

 € 50

 jaarpolis

 € 75

 

 

 Derden

 

 premie evenementen 1 dag

 € 25

 premie evenementen 2 à 3 dagen

 € 35

 premie dansevenementen - max. 1 week

 € 60

 jaarpolis

 nvt

 

 • Geef vooraf door welk technisch materiaal je wenst te gebruiken: beamer, scherm, micro, andere...
 • Plan je een activiteit met technische vereisten, wacht dan niet tot de dag zelf om afspraken te maken. Neem vooraf contact met onze technieker om je plannen/verwachtingen toe te lichten. Zo weet je tijdig welk materiaal/assistentie er aanwezig is en waarvoor je zelf moet zorgen. Dit kan onaangename verrassingen en discussies op de dag van je activiteit vermijden.
 • De veiligheidsvoorschriften worden strikt nageleefd. Bij het niet naleven van de veiligheidsvoorschriften, bv. vrijlaten nooduitgangen, correct gebruik keuken… kan de aanwezige technieker bepaalde handelingen en opstellingen van materiaal verbieden.
 • De technieker staat in voor de op- en afbouw en de bediening van het materiaal na overleg.
 • Huur je de polyvalente zaal, dan is er standaard 1 technieker aanwezig. Hij helpt bij de technische voorbereidingen en afbraak van je activiteit. De technieker houdt permanentie gedurende je publieke activiteit. Wil je dat de technieker de techniek verzorgt tijdens je publieke activiteit dan meld je dit vooraf. Mogelijk moet er een extra technieker ingeschakeld worden. Hiervoor betaal je € 25/uur.
 • Voor de foyer en de zolder is er standaard geen technieker aanwezig. Het gereserveerde techniesche materiaal wordt voor je klaargezet. Wil je ondersteuning van een technieker, dan meld je dit vooraf. Hiervoor betaal je € 25/uur.

Info: techniekers, Paul De Coninck (0491 34 30 96 – paul.deconinck@aartselaar.be) of Ruben Van den bosch, 0477 34 80 63 of ruben.vandenbosch@aartselaar.be

 

 • Geef de gewenste zaalschikking door voor grote zaal, foyer, cafetaria, zolder… Zo kan alles zoveel mogelijk volgens je wensen klaargezet worden. Download hier de plattegrond van CC ’t Aambeeld.
 • Geef vooraf door of je wijn wenst af te nemen (bieren en frisdranken zijn verplicht af te nemen – wijn/cava/champagne mogen zelf worden meegebracht). Bekijk hier de drankenlijst.
 • Geef door welk keukenmateriaal je wenst te gebruiken. Bekijk hier de lijst van het aanwezige materiaal.
 • Alle decoratie aan muren, deuren, ramen en plafond bespreek je op voorhand met de technieker.
 • Wil je uitgebreide decoratie gebruiken of extra meubilair plaatsen, gelieve dit vooraf te melden. Zo kan er, in overleg met de technische mensen, bekeken worden of je plannen qua veiligheid en praktische uitwerking haalbaar zijn.
 • Handdoeken en Vileda-doeken moeten zelf meegebracht worden.
 • Er geldt een algemeen rookverbod in het volledige Cultureel Centrum. Er is wel een partytent aanwezig die door de huurder in het grasveld voor CC ’t Aambeeld kan opgezet worden – mits reservatie vooraf.
 • Het gebruik van de vestiaire is enkel verplicht bij een theateropstelling. Er mogen geen jassen in de grote zaal. Voorzie controle!
 • Alle nooduitgangen moeten vrij blijven.
 • Geen kaarsen en/of open vuren in de polyvalente zaal en de foyer, elektrische warmhoudplaten, ‘au bain marie(s)’ en gelvuurtjes zijn wel toegelaten.

 

Het jaartarief billijke vergoeding wordt gemeentelijk betaald voor de polyvalente zaal (tarief met dans) en de foyer/cafetaria (tarief met drank). Het jaartarief Sabam wordt ook gemeentelijk betaald voor de polyvalente zaal (auteursrechten muziekuitvoeringen via radio) en voor de cafetaria (auteursrechten voor muziekuitvoeringen via audiotoestellen). Andere auteursrechten moeten door de organisator aangegeven en betaald worden!!

 

Foto: CC 't Aambeeld

 

Foto: CC 't Aambeeld

Foto: CC 't Aambeeld

Foto: pijl richting Aartselaar