tickets reserveren

Knop: bestel je tickets via onze webshop

Praktische organisatie voorstellingen SEIZOEN ’22-‘23

Sinds een paar maanden kunnen we weer samen & zonder remmingen genieten van cultuur.  De ticketverkoop voor volgend seizoen start dan ook zonder specifieke maatregelen.

We blijven uiteraard waakzaam & sturen onze werking bij wanneer nodig. 

Bij wijzigingen informeren wij al onze tickethouders persoonlijk via mail of telefoon.

 


TICKETVERKOOP SEIZOEN '22 -'23 VANAF DI 07 JUNI 2022

Voor tickets kun je vanaf di 07 juni '22 terecht:

• Via onze webshop

• Via e-mail: cultuur@aartselaar.be

• aan het onthaal van CC 't Aambeeld: della Faillelaan 34, Aartselaar | 03 877 28 75

• aan het onthaal van Bibliotheek Aartselaar: della Faillelaan 32, Aartselaar | 03 870 80 30


EXTRA INFORMATIE

Ons programma voor het najaar ’22 is volledig klaar en staat open voor verkoop. Ook voor het voorjaar ’23 zijn er al heel wat voorstellingen geprogrammeerd waarvoor je reeds tickets kan kopen.
De komende maanden werken wij nog wat verder aan dit aanbod. Dit laat ons ook toe in te spelen op eventuele wijzigen of last-minute opportuniteiten.
Het volledige aanbod voor het voorjaar ’23 kan je ontdekken in onze ‘voorjaarsfolder ‘23’ die in december wordt  verspreid.
 • Voor de meeste voorstellingen verkopen we opnieuw 'genummerde plaatsen'. Sommige voorstellingen hebben een alternatieve zaalopstelling met ongenummerde plaatsen (=vrije zit). Bij het binnengaan in de zaal kun je dan zelf een plaatsje kiezen of wordt je een plaats toegewezen door onze vrijwilligers. Op je ticket staat per voorstelling aangegeven of het om 'genummerde plaatsen' of 'vrije zit' gaat.
 • Als de Corona-regels in de loop van het seizoen wijzigen, kan het zijn dat we de zaalopstellingen of het max. aantal toegelaten toeschouwers moeten bijsturen. Alle tickethouders worden in dat geval persoonlijk door ons gecontacteerd via mail of telefoon. 
 • Rolstoelgebruikers en hun gezelschap krijgen steeds een plaats toegewezen die vlot bereikbaar is met de rolstoel. Geef ons zeker vooraf een seintje als je met een rolstoel komt. Dit kan via het 'Opmerkingenveld' bij reservaties via de webhop of via mail/telefoon naar cultuur@aartselaar.be - 03/ 877 28 75.
Is de voorstelling van jouw keuze uitverkocht, schrijf dan zeker in op de wachtlijst. Als je op de wachtlijst staat, word je automatisch door ons gecontacteerd zodra er nieuwe tickets beschikbaar zijn.
 • Momenteel zijn er geen specifieke maatregelen van kracht.
 • Wij blijven inzetten op een optimale ventilatie van onze theaterzaal & de andere lokalen.
 • Al onze voorstellingen en activiteiten worden georganiseerd volgens de actuele Corona-maatregelen die ons door de overheid worden opgelegd.
 • Enkele dagen voor elke voorstelling of activiteit ontvang je een mail met ‘praktische informatie’. Daarin vind je de actuele informatie het verloop van de activiteit. Neem vooraf even de tijd om deze door te nemen.
 • Gekochte tickets worden niet terugbetaald, tenzij de zaal uitverkocht is en we je ticket kunnen doorverkopen aan iemand op de wachtlijst.
 • Indien een voorstelling/activiteit door ons geannuleerd wordt of verplaatst naar een nieuwe datum waarop je niet vrij bent, dan krijg je jouw tickets steeds terugbetaald.
 • Bij al onze voorstellingen zijn oordopjes gratis verkrijgbaar aan de balie.
 • Gehoorondersteuning nodig? Bij alle voorstellingen is het mogelijk aan de balie een persoonlijk af te stellen ontvanger en hoofdtelefoon te ontlenen om de verstaanbaarheid van onze voorstellingen te vergroten.
Het CC is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vermeld bij reservatie dat je met een rolstoel aanwezig zal zijn en wij maken plaats in de zaal voor jou. Dit kan via het 'Opmerkingenveld' bij reservaties via de webhop of via mail/telefoon naar cultuur@aartselaar.be - 03/ 877 28 75.
Gaat je kind na school naar de IBO en wil hij of zij deelnemen aan een ‘atelier’ of ‘voorleessessie’ van Cultureel Centrum Aartselaar of de Bib? Geen probleem. Een IBO collega brengt hen naar de workshoplocatie. Na afloop kan je jouw kind zelf ophalen of brengt een medewerker hem terug naar de IBO. De uren die hij of zij doorbrengt op de workshop worden niet aangerekend in de opvang.
Hoe werkt het?
Schrijf je kind in voor de workshop via het Cultureel Centrum of de Bib. Breng de IBO op de hoogte van de inschrijving en laat weten of je rekent op de ophaalservice. De diensten regelen de verdere communicatie onderling. Zo kan je kind genieten van een fijne workshop!


KORTINGEN & CULTUUR GELDBEUGEL

De CC abonnementen hebben we vervangen door een persoonlijke Cultuur-Geldbeugel. Zo kunnen we onze trouwe klanten extra blijven verwennen.

 • Wat is de Cultuur- Geldbeugel?

De Cultuur-Geldbeugel is een virtuele klantenkaart. Bij elke aankoop die je doet – zowel online als aan de balie – spaar je per gespendeerde euro, € 0,07 in je 'Geldbeugel'. Je spaart bij aankopen uit het volledig aanbod van Cultureel Centrum Aartselaar en Bib Aartselaar. Je spaart dus zowel als je inschrijft voor een voorstelling, film, familievoorstelling of een cursus.

Je kiest zelf of je bij een volgende aankoop je saldo al inzet en voor welk bedrag.

Het gespaarde saldo wordt automatisch bijgehouden in je 'Geldbeugel' en vervalt niet.

Iedereen die een account aanmaakt op de webshop of een ticket koopt via telefoon of de balie krijgt automatisch een Cultuur-Geldbeugel. Je hoeft hier verder niks voor te doen.

Aankopen op de webshop als GAST (en dus zonder via je persoonlijk wachtwoord in te loggen) geven geen tegoed in je 'Geldbeugel'.

 • Waar zie ik nog mijn saldo?

Bij ‘Mijn profiel’ op de webshop kun je onder ‘Geldbeugel’ altijd zien welk saldo er op je 'Geldbeugel' staat.

 • Uitzondering:

Je spaart geen saldo & je kan dit niet inzetten voor:

  • Aankoop drank- en cadeaubonnen
  • Activiteiten uit de rubriek ‘TE GAST’. Dit zijn immers activiteiten die niet georganiseerd worden door het Cultureel Centrum Aartselaar of de Bib.

Ben je -26 jaar, dan kun je in CC Aartselaar extra voordelig genieten van cultuur!

Voor de meeste avondvoorstellingen betaal je slechts € 10,00/ticket. Voor sommige voorstellingen zijn wij verplicht een toeslag te vragen. Dit staat aangegeven per voorstelling.

Voor onze familievoorstellingen is er een apart kortingstarief voor - 18 jarigen. Hun ticket kost € 8,00 p.p.


Voor derden: ticketverkoop via de cultuurdienst

Wie een activiteit organiseert in CC 't Aambeeld, kan de ticketverkoop laten verlopen via de cultuurdienst. Lees de werkwijzen aandachtig door.


Veel gestelde vragen

Wil je tickets reserveren, inschrijven voor een cursus of heb je een andere vraag?

Neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen en vind meer uitleg over o.a.:

 • het praktisch verloop van het seizoen '22-'23
 • de werking van de webshop
 • de bereikbaarheid
 • de openingsuren van de foyer...
 • eventuele wijzigingen in de Covidregels bij activiteiten & voorstellingen

Contactinformatie