tickets reserveren

Knop: bestel je tickets via onze webshop

Praktische organisatie voorstellingen SEIZOEN ’21-‘22

Wij zijn blij dat we er terug zijn, maar dit seizoen zal nog een beetje anders verlopen dan hoe we het gewoon waren. Hieronder lees je meer over de praktische organisatie voor komend seizoen.

Wij hopen zo ten allen tijde flexibel in te spelen op mogelijke wijzigende Coronamaatregelen zodat alle voorstellingen en activiteiten gemoedelijk, veilig & zonder annuleringen kunnen doorgaan.

 

Veel gestelde vragen

Wil je tickets reserveren, inschrijven voor een cursus of heb je een andere vraag?

Neem een kijkje tussen de veelgestelde vragen en vind meer uitleg over o.a.:

 • het praktisch verloop van het seizoen '21-'22
 • de huidige Covidregels bij activiteiten & voorstellingen
 • de werking van de webshop
 • de bereikbaarheid
 • de openingsuren van de foyer...

TICKETVERKOOP VANAF DONDERDAG 26 AUGUSTUS 2021

Vooraf reserveren is momenteel voor alle voorstelling en activiteiten noodzakelijk!

Voor tickets kun je vanaf 26 augustus 2021 terecht:

• Via onze webshop

• Via e-mail: cultuur@aartselaar.be

• aan het onthaal van CC 't Aambeeld: della Faillelaan 34, Aartselaar | 03 877 28 75

• aan het onthaal van Bibliotheek Aartselaar: della Faillelaan 32, Aartselaar | 03 870 80 30


Ongenummerde plaatsen

Aangezien we de komende maanden mogelijk nog geconfronteerd gaan worden met wijzigende Corona-maatregelen, worden momenteel voor alle voorstellingen de tickets ongenummerd verkocht. Je krijgt op de dag van de voorstelling ter plaatse een plekje toegewezen door onze medewerkers. Bij voorstellingen met tribune & losse stoelen zal je de keuze krijgen tussen een zitplaats op de tribune of op de losse stoelen.
Alle plaatsen worden - behalve voor rolstoelgebruikers - aanéénsluitend toegewezen (indien nodig met een tussenstoel conform de actuele Coronaregelgeving).
Rolstoelgebruikers en hun gezelschap krijgen een plaats toegewezen die vlot bereikbaar is met de rolstoel.

Wil je voor de voorstelling nog iets drinken in de cafetaria dan krijg je bij aankomst een kaartje met je reservatienummer dat je op je toegewezen stoel kunt leggen. Je kunt dan ten allentijde van de cafetaria naar de zaal gaan en plaatsnemen op de zitplaats met jouw kaartje.

 

Wachtlijst

Wij benutten momenteel nog niet onze maximum zaalcapaciteit. Is de voorstelling van uw keuze uitverkocht, schrijf dan zeker in op de wachtlijst. Afhankelijk van de verdere versoepelingen kunnen wij op termijn mogelijk het max. aantal toeschouwers optrekken. Als je op de wachtlijst staat, wordt je automatisch door ons gecontacteerd zodra er nieuwe tickets beschikbaar zijn.

Najaar ’21 & voorjaar ‘22

Ons programma voor het najaar ’21 is volledig klaar en staat open voor verkoop. Ook voor het voorjaar ’22 zijn er al een aantal voorstellingen geprogrammeerd waarvoor u reeds tickets kunt kopen.

De komende maanden werken wij nog wat verder aan dit aanbod. Dit laat ons ook toe in de spelen op eventuele wijzigen of last-minute opportuniteiten. U zal het volledige aanbod voor het voorjaar ’22 kunnen ontdekken in onze ‘voorjaarsfolder ‘22’ die in december wordt  verspreid.

Corona-maatregelen

 • Wij zetten in volop in op hygiëne & ventilatie bij de organisatie van onze activiteiten.
 • Een mondmasker zal voorlopig verplicht blijven tijdens alle verplaatsingen in het gebouw
 • Al onze voorstellingen en activiteiten worden georganiseerd volgens de actuele Corona-maatregelen die ons door de overheid worden opgelegd.
 • Enkele dagen voor elke voorstelling of activiteit ontvang je een mail met ‘praktische informatie’. Daarin vind je de actuele informatie het verloop van de activiteit. Neem vooraf even de tijd om deze door te nemen.

Annulering

 • Gekochte tickets worden niet terugbetaald, tenzij de zaal uitverkocht is en we je ticket kunnen doorverkopen aan iemand op de wachtlijst.
 • Indien een voorstelling omwille van COVID-19 maatregelen geannuleerd wordt of verplaatst naar een nieuwe datum waarop je niet vrij bent, dan krijg je jouw tickets steeds terugbetaald.

Te luid of te stil?

 • Bij al onze voorstellingen zijn oordopjes gratis verkrijgbaar aan de balie.
 • Gehoorondersteuning nodig? Bij alle voorstellingen is het mogelijk aan de balie een persoonlijk af te stellen ontvanger en hoofdtelefoon te ontlenen om de verstaanbaarheid van onze voorstellingen te vergroten.

Rolstoelplaatsen

Het CC is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vermeld bij reservatie dat je met een rolstoel aanwezig zal zijn en wij maken plaats in de zaal voor jou.

 

KORTINGEN & CULTUUR KLANTEN KAART

Cultuur-klantenkaart

De CC abonnementen hebben we vervangen door een Cultuur klantenkaart. Zo kunnen we onze trouwe klanten extra blijven verwennen.

 • Wat is de Cultuur- Klantenkaart?

De Cultuur-Klantenkaart is een virtuele klantenkaart. Bij elke aankoop die je doet – zowel online als aan de balie – spaar je per gespendeerde euro, € 0,07 op je klantenkaart. Je spaart bij aankopen uit het volledig aanbod van Cultureel Centrum Aartselaar en Bib Aartselaar. Je spaart dus zowel als je inschrijft voor een voorstelling, film, familievoorstelling of een cursus.

Je kiest zelf of je bij een volgende aankoop je saldo al inzet en voor welk bedrag.

Het gespaarde saldo op je klantenkaart wordt automatisch bijgehouden en vervalt niet.

Iedereen die een account aanmaakt op de webshop of een ticket koopt via telefoon of de balie krijgt automatisch een Cultuur-klantenkaart. Je hoeft hier verder niks voor te doen.

Aankopen op de webshop als GAST (en dus zonder via je persoonlijk wachtwoord in te loggen) geven geen tegoed op je klantenkaart.

 • Waar zie ik nog mijn saldo?

Bij ‘Mijn profiel’ op de webshop kun je onder ‘geldbeugel’ altijd zien welk saldo er op je klantenkaart staat.

 • Uitzondering

Je spaart geen saldo & je kan dit niet inzetten voor:

 • Aankoop drank- en cadeaubonnen
 • Activiteiten uit de rubriek ‘TE GAST’. Dit zijn immers activiteiten die niet georganiseerd worden door het Cultureel Centrum Aartselaar of de Bib.

 

Cultuurrittenkaart: Cultuurpas voor -26jarigen

-26-jarigen kunnen een 5-rittenkaart kopen (€ 50). De kaart kan zowel gebruikt worden door 1 persoon om naar 5 voorstellingen te komen kijken als door verschillende jongeren om

samen naar 1 of meer voorstellingen te komen. Elke rit kost € 10

Uitgezonderd: Soulsister, Stan van Samang > Hiervoor vul je 2 ritten in = €20.

 

Korting Gezinsbond

 • leden van de gezinsbond genieten bij onze familievoorstellingen een korting van € 2 per ticket.
 • Geef bij reservatie steeds je gezinsbondnummer door om van deze korting te genieten. Op de webshop kan dat in het vakje ‘opmerkingen’.

 


Voor derden: ticketverkoop via de cultuurdienst

Wie een activiteit organiseert in CC 't Aambeeld, kan de ticketverkoop laten verlopen via de cultuurdienst. Lees de werkwijzen aandachtig door.

 

Contactinformatie