Gedurende activiteit

tijdens je activiteit

  • Vraag naar de verantwoordelijke technieker voor jouw evenement. Hij overloopt met jou de checklist. Bekijk hier de checklist.
    Je krijgt hiervan één of meerdere kopies bij aankomst.
  • Drank is voorzien in de grote koeling. Je kunt naar eigen wens de kleine frigo’s achter de toog invullen. Overloop samen met de technieker van dienst de beginstock van de dranken. 
    Bier, frisdranken en warme dranken zijn verplicht af te nemen.

 

  • Gebruik extra gasbranders:
    • De keuken is een gecompartimenteerde ruimte. Extra gasbranders in de keuken zijn alleen toegelaten als de deuren en het aluminium luik dicht zijn.
    • Extra gasbranders moeten op een stevige vuurvaste onderplaat gezet worden en NIET rechtstreeks op de vloer.
    • De verbindingsslang tussen kookvuur en gasfles mag niet beschadigd zijn of moet gekeurd zijn.
    • De geldigheidsdatum van de verbindingsslang mag niet overschreden zijn: ofwel staat de geldigheidsdatum expliciet vermeld, ofwel geldt de fabricage datum + 5 jaar.
    • De bevestiging van de verbindingsslang aan de gasfles/kookvuur moet vastgemaakt zijn met een metalen wurgkoppeling.
    • Reserve gasflessen moeten buiten bewaard worden.
  • Lees de instructies voor het gebruik van de vaatwasmachine. De instructies hangen er boven, tegen de muur. Alles dient vooraf afgespoeld te zijn.
  • Voor gebruik van het vuur en de dampkap, contacteer de technieker zodat hij de zekering kan opzetten.
  • Gebruik je de perculators, check bij de technieker in welke stopcontacten deze mogen gestoken worden. Te veel perculators op hetzelfde circuit leiden tot kortsluiting.
  • Voor het gebruik van extra, niet gereserveerd keukenmateriaal, servies en bestek contacteer de technieker. Hij bezorgt je het gevraagde materiaal.

 

Toog:

  • Stop de muziek en het schenken van dranken 30 minuten voor het sluitingsuur.
  • Was en droog alle glazen en tassen grondig af. Zet ze terug op hun plaats.
  • Maak de koelkasten leeg en zet de resterende dranken - correct gesorteerd - terug in de grote koeler.
  • Zet het leeggoed - correct gesorteerd - in het drankenhok buiten naast het keukenraam. De sleutel van het drankenhok hangt links naast de keukendeur.
  • Overloop met de technieker van dienst de eindstock van de drank.
  • Leeggoed van EIGEN dranken:
    • neem je mee
    • gooi je in glascontainer op de parking van CC ’t Aambeeld (tot 22 uur)
    • stockeer je in dozen in overleg met de technieker als het om te veel leeggoed gaat.

Keuken:

  • Plaats niets voor de zekeringskast
  • Laat de keuken proper achter. Was alles grondig af en zorg dat alle etensresten verwijderd zijn. - was alles af - maak de vaatwasmachine leeg - berg alle afval op in vuilzakken - zet bij gebruik van keukenmateriaal alles terug bovenop de kasten
  • Neem al het EIGEN keukenmateriaal/servies bij het beëindigen van de activiteit mee (tenzij expliciet anders afgesproken).
  • Plaats volle vuilzakken niet los buiten maar zet ze in de hiervoor bestemde afvalcontainer (sleutel vragen aan technieker).

Andere

  • Zet de gebruikte materialen/meubilair gereinigd terug in hun oorspronkelijke staat (cfr. toestand bij aankomst).
  • Stapel ingehuurd materiaal (via uitleendienst gemeente of derden) netjes op en zet het klaar voor ophaling.
  • Verwijder de versiering/decoratie én de vervuiling die dit meebrengt zoals confetti, vuilzakken... Als je vereniging het vermelde begin- en/of einduur niet respecteert, wordt er een boete aangerekend:
    • bij overschrijding > 15 minuten: 50 euro
    • bij overschrijding > 1 uur: 100 euro

Vergeet niet om na je activiteit samen met de technieker de drankenstock te overlopen. Je ondertekent deze ook.

 

Hier kan je het Huishoudelijk Reglement van CC 't Aambeeld raadplegen.

Foto: CC 't Aambeeld

 

Foto: CC 't Aambeeld

Foto: CC 't Aambeeld

Foto: pijl richting Aartselaar